onsdag 25 april 2012

Snart tävlingsvecka!

Nu börjar äntligen tävlingsvecka nummer 2 närma sig!! Lägg v. 19 på minnet för då drar jag igång, alltså om två veckor! En ny tävling varje dag och varje enskild tävlingen kommer att pågå i två veckor. I mitten av nästa vecka kommer jag att presentera sponsorerna!
Annars är det mycket fokus på helgens trevligheter just nu! På lördag bär det äntligen av till Stockholm och Bloggminglet 2012! Vad ska man ha på sig, vad ska man ta med sig etc. Riktiga ilandsproblem.... ;-). Det ska bli otroligt roligt att få komma bort en helg och riktigt få njuta och träffa goda vänner!
Ni glömmer väl heller inte bort att rösta på mig så att Fanny och jag får följa med Bloggbussen i år? Vi har alltså möjlighet att tillsammans med 11 andra familjer, få följa med på en resa till Danmark där massor av roliga aktiviteter väntar! Safari Park, Sommarland, The Reef och mycket mer! Snälla, rösta på "Ett liv vid havet" och hjälp mig få en chans mot storbloggarna! En röst per dag och IPnummer!! Klicka på bilden nedan!


Rösta på min blogg i Bloggbussen 2012!


5 kommentarer:

 1. Sv: Klart du ska :D Jag får inte mitt nya schema förrens i morgon men jag ska på kryssningen om jag så ska ringa till jobbet och säga att jag vabbar ;)

  SvaraRadera
 2. Hej hej
  Ja jag längtar så =)
  Det ska bli så kul att träffa dig oxå

  Självklart röstar jag .
  kram

  SvaraRadera
 3. De ska bli SÅ roligt.
  Ser så fram imot det.
  Att få träffa dig och ALLA andra

  SvaraRadera
 4. Svar till sandra :
  Tack för att du håller tummar och som det ser ut nu så kommer detta återbesök se bra ut då han lyckas hålla sig pigg och frisk av medicinerna =)

  SvaraRadera