måndag 30 april 2012

Bloggkärlek!

Bloggkärlek startades av fina Madelein! Kika in hos henne om du vill veta mer!
Visst är det så att man klickar lite extra med vissa personer?! Jag har funnit många nya vänner sedan jag började blogga, en del pratar jag med ibland, andra har jag mer kontakt med. En av de bekantskaper jag gjort som jag uppskattar oerhört är Johanna. Hon är en helt fantastisk människa som trots svåra privata problem alltid har ett tröstens ord att komma med! Dessvärre träffas vi ytterst sällan, men det gör att vi tar vara på de stunder vi får! Jag önskar ofta att vi bodde närmare varandra! Johanna, tack för att du finns, för din fina blogg och för att du är min vän! Tills vi ses igen, kram!
3 kommentarer:

  1. Jättefint! Vad kul att du är med! Länar som vanligt till helgen :-)

    SvaraRadera
  2. Ja Johanna är värd bloggkärlek :) För hon är helt underbar!!

    Kram

    SvaraRadera