fredag 13 april 2012

Min dotter är en hjältinna!

Jag har alltid velat ha en sådan där personlig barnbok där ens barn har huvudrollen. Så för en tid sedan beställde jag en, "Mitt första mysterium" från GULYTrading.se. Den var faktiskt bättre än jag trodde, Fanny kommer att älska den! Just denna boken var för lite äldre barn, Fanny är ju 6 år nu, perfekt ålder för boken. Jag kan verkligen rekommendera GULYTrading.se om man ska köpa en sådan här personlig barnbok. De har flera att välja bland, bra pris, trevlig service och snabb leverans! Glad att jag gjorde slag i saken till slut och köpte en! :-) Klicka på den undre bilden för att läsa i boken!
3 kommentarer:

  1. Åhh jag vet jag älskar också deras personliga barnböcker! :D Vi köpte en i doppresent till en kompis förra sommaren, och samtidigt denna till William. Visst är han ännu lite i minsta laget men de gör inget. ;)
    Har även beställt en nu till min systerson som han får i två års present fast den med lejon tror jag det var. :D

    Kramar.

    SvaraRadera