söndag 22 april 2012

Fannys 6-årskalas!

Idag var det äntligen dags för Fanny att ha sitt kalas! 9 barn har ätit, skrattat och lekt i två timmar här hemma med Scooby Doo i spetsen! Efter att ha snurrat flaska och öppnat paketen blev det korv med bröd, perfekt kalasmat. Sedan kastade barnen ringar som skulle hamna på Scoobys öra, roligt och uppskattat! Efter lite glass hade jag köpt kalaspyssel hos Panduro! Det var jättebra och barnen älskade det! Man fick välja om man ville göra ett armband med fjärilar eller en hängande fjäril. Kalaset avslutades med fiskdamm med godis, ballong och Scobby Doo-klistermärken i speciella Scooby Doo-påsar! Fanny var jättenöjd när alla gått hem och det var den bästa belöningen av allt!


 Psst.... Du glömmer väl inte att rösta på mig så att jag och Fanny kan få åka med på ett otroligt spännande äventyr med Bloggbussen? Klicka här och klicka sedan rösta efter "Ett liv vid havet"!4 kommentarer:

 1. Jag längtar till när Tindra blir så stor att hon har vänner man kan bjuda hem på ett riktigt barnkalas. Ser så mysigt och roligt ut med tallrikar, glas och servetter som är i ett speciellt tema.

  SvaraRadera
 2. Åh älskar Scoooby :) Cool hund!!
  Jättefina kalassaker!!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Sandra, har du lust att ändra i dina blogginställningar så man kan läsa hela dina inlägg i RSS läsare? Vet att det skall finnas någon sådan ruta man kan klicka i hos blogger också.

  Tack på förhand

  /Anna

  SvaraRadera