måndag 30 april 2012

Varför stressa?

Wow, det känns verkligen att man börjat jobba, jag hinner ju knappt blogga!!! Det är tävlingsvecka nästa vecka och jag stressar som sjutton för att hinna klart! Allt för att det ska bli så bra som möjligt förstås! :-) Sedan har jag längtat som en tok i helgen efter barnen, så det är verkligen härligt att vara ledig idag och få umgås med dem! Nu när Nova sover får jag passa på att blogga lite....
Valborgsmässoafton idag, våren är på väg! Havet ligger nästan helt spegelblankt och termometern visar på härliga 17 grader! Nej, kaffe på trappan får det bli! Får nog ta med mig laptopen ut.... ;-)

Blommor från trädgården!


1 kommentar:

  1. Jag älskar allt som börjar blomma och slå ut nu :) Det är så mysigt!!

    Det är liksom priset för att man återigen gått igenom den där helvetes vintern :)

    Kram

    SvaraRadera