fredag 13 april 2012

Sista dagen, sista chansen!

Idag är sista dagen på min föräldraledighet! Känns lite konstigt, men också otroligt roligt att börja jobba igen! Det blir en lugn dag, Fanny är hos en kompis och jag och Nova går hemma och skrotar. Jag jobbar på för fullt med sponsorer till nästa tävlingsvecka och har nu sex klara! Jag tror inte ni kommer bli besvikna... ;-). Missa inte heller att idag är sista dagen att tävla om ett valfritt plagg från House of Lola! Du hittar tävlingen här!


No more!


2 kommentarer:

 1. Oj redan slut på mammaledigheten. Det känns verkligen skumt. :)

  Jasså den tävlingen måste jag kolla in. :)

  Tack för din fina kommentar! Saknar dig med och det ska bli så skoj att se!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja de känns alltid lite skumt när mammaledigheten e slut.
  Kul men konstigt
  kram

  SvaraRadera