lördag 7 april 2012

Oops, I did it again!

Jag tror knappt att det är sant! Men jag har vunnit ytterligare ett par valfria Crocs! Den här gången inne hos finaste Fröken M! Förra gången jag vann, inne hos Muppsan i julas, blev det ett par till Fanny, men denna gången ska jag baske mig ha ett par till mig själv! Vad tror ni om dessa, lagom till våren? Snygga, eller hur?4 kommentarer:

 1. Åhh Grattis! Va läckra dom va!
  Kram & grattis ännu en gång

  SvaraRadera
 2. Åhh du har då verkligen en tur med skor och presentkort till skor du! ;D Klart du ska ta ett par till dig själv nu och dessa ser sjukt snygga ut tycker jag. :D

  Hoppas att ni har en riktigt underbar påsk.

  Kram kram.

  SvaraRadera
 3. Trodde crocs bara gjorde dom otroligt fula tofflorna, va fel man kan ha=)) Grattis!

  SvaraRadera