söndag 8 april 2012

Vad är det som händer?

Jag borde ha lärt mig vid det här laget att det aldrig blir som man tänkt sig... Jag har mått riktigt dåligt idag, så istället för att H:s bror med familj kom hit, fick H och barnen åka till dem. Jättetråkigt att jag inte fick träffa dem. Nu mår jag lite bättre i alla fall och barnen har tydligen jätteroligt! Är bara så trött på att missa så mycket och att inte veta vad det är med mig! Börjar ju bli lite rädd, orkar inte med fler sjukdomar nu.... Tur att det är helgdag imorgon också, så att H är hemma.5 kommentarer:

 1. Usch då!! Hoppas det bara var en formsvacka!! Krya på dig!!
  Kram, Carina.

  SvaraRadera
 2. Men kära du? Hur är det fatt?
  kram

  SvaraRadera
 3. Krya på dig vännen<3

  kraaam Michaela

  SvaraRadera
 4. Nu blir jag "rädd" för NU måste du bli frisk!!!
  Jag vill komma in här till dig och läsa: Wiiiieee nu är jag frisk och mår jättebra <3

  Stor kram och du, nu är det inte länge tills vi ses :)

  Var rädd om dig!!!

  SvaraRadera
 5. Tack! :)

  Klart jag hjälper dig! :)

  Ska du köpa med dig någon dricka till hotellet innan?
  Kram

  SvaraRadera