söndag 15 april 2012

Klänning från Odd Molly!

Satt och surfade runt lite grann på olika klänningar nu inför sommaren och hittade den här supersöta klänningen från Odd Molly! Min stil precis! Hade varit underbar att ha i sommar. Jag hittade klänningen på nelly.com där de hade massor av snygga kläder! Fast.... det är väl önsketänkande.... Kostar lite för mycket för min plånbok ;-). Men ändå, vem vill inte ha en klänning från Odd Molly? Man kanske skulle unna sig en sådan här någon gång! ;-)


3 kommentarer:

 1. Förut hade jag ganska mycket Odd M men så ledsnade jag och sålde av ALLT på Tradera :)
  Leta där för där kan du fynda :)
  Klänningen var hur som helst jättefin :) Skulle passa dig perfekt <3

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jättefin klänning : ) från Odd Molly håller med de är lite väl dyra : / kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Åh så fin den var! Helt i min smak också :)

  SvaraRadera