söndag 11 mars 2012

Vårskor!

Det blev en tripp till stan idag, Fanny var bara tvungen att få nya skor! Det går mot vår och det blir lite varmt med vinterkängorna.... Det blev ett par Viking med Gore-tex. Fast nu är jag helt slut! Man märker att man inte är återställd än, men nu är det i alla fall gjort! H var i stan med Nova i veckan så nu har båda barnen skor för våren! Resten av dagen får bli i soffan, pust.....

Novas vårskor!

Fannys vårskor!

2 kommentarer:

  1. Jättefina vårskor!! Jag måste åka iväg med småtjejerna och köpa till dem oxå :)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Själv var jag ju lagom ego idag när jag och Benji var och shoppade.
    Jag köpte ett parskor till mig själv/inneskor till jobbet och när vi närmade oss hemmet igen så kom jag på att vi ju faktiskt hade kunnat köpa vårskor till sonen också.... suck, klantigt nu när vi faktiskt var i shoppingcentret båda två och kunde mäta hans fötter....

    SvaraRadera