lördag 10 mars 2012

Loppisfynd!

Oj, så mycket folk det var på loppisen! Det hade nog varit fler som ville ställa upp med bord, men det fick inte plats! Personligen har jag lite svårt att hitta nåt när det är så mycket folk, speciellt kläder, men det blev några fynd till Fanny faktiskt! Hon är ju inne i en Scooby Doo- och Littlest Pet Shop-fas (hennes kalas, som hon tyvärr inte haft än, blir med Scooby Doo-tema). Jag hittade två Littlest Pet Shop-set, helt nya och oöppnade, för endast 40:-/st!! Dessutom blev det två Scooby Doo-filmer för 10:-/st och en fin fönsterlampa till Fanny för bara 15:-!! Nästa gång ska jag faktiskt försöka att ha ett eget bord.....
5 kommentarer:

 1. Jag bara älskar loppisar :)
  Så kul!
  Du gjorde fina fynd måste jag säga... lampan var ur söt!
  Kram och fin lördag på dig!

  SvaraRadera
 2. Älskar att stå och sälja på loppis men nu var det länge sedan. Var gravid med dottern sist tror jag.

  SvaraRadera
 3. Toppenpris på PetShop. Vi sålde på loppis för ett tag sedan och en stod och sålde PetShopdjur bl.a. hon tog 25:- / djur....

  SvaraRadera
 4. Men OJ vilka härliga priser och vilka fina saker :) Jag älskar loppisar!!

  Ja ni är såååå välkomna att flytta hit :) Jag blir så lycklig då :)

  Stor kram och ja vi hade verkligen en underbar dag!! :)

  SvaraRadera