torsdag 15 mars 2012

Ikväll blir det mingel och bio!!

Äntligen! Ikväll blir det mingel och förhandsvisning av Peter Dalles nya film "En fiende att dö för"! Min bror är ju med i filmen, så det känns extra roligt! Han körde båten filmen utspelar sig på under inspelningen. Jag har skrivit om filmen i ett tidigare inlägg här. Där kan du också se en trailer. Filmen har fått jättefina recensioner, speciellt för sitt fina foto, den är ju inspelad på Svalbard. Ronny Svenssons, från TV4, recension kan du läsa här. Jag tar självklart med mig kameran, så bilder och inlägg kommer!


3 kommentarer:

  1. Kul att ha en bror som e "kändis" =)

    Hur är det idag? Solen framme hos dig?
    Här e de grått så långt ögat kan nå

    SvaraRadera
  2. Den 'r jag sugen på att se! Hoppas den är bra :).

    SvaraRadera