tisdag 27 mars 2012

Paket från House of Lola!

Idag har jag varit helt slut hela dan! Det kändes att man var på kalas igår, så idag har jag inte gjort någonting! Såååå trött! Man ska lyssna på sin kropp..... Men när jag kom hem från sjukhuset hade jag en hel hög med post att gå igenom, så det passade jag på att kika på idag. Och i högen låg ett paket från underbara House of Lola!! En otroligt snygg svart klänning med volangrader kring halsen och längst ner till Fanny! Den har en liten broderad älva på axeln och är lite längre bak. Jag fick en superskön basic topp, lite oversized, med stor halsringning! Både jag och Fanny blev överlyckliga, kvalitén är helt fantastisk! Tusen tack till House of Lola, ni förgyllde verkligen min dag! Ni har väl inte missat att de har släppt sin vårkollektion och flera nyheter dök upp i webshopen igår?! Kika in här och kolla in alla jättesnygga plagg!!


4 kommentarer:

 1. Jag fastnade för deras kläder hösten 2010, helt underbara :).

  SvaraRadera
 2. Sååå fina ni är <3

  Roligt att få se dig lite om än bara på bild :)

  Kram och jag hoppas du mår bara bättre och bättre för varje dag :)

  SvaraRadera
 3. Åh vad fina ni är :) och så lika! Kram vännen
  p.s. vad skoj att få träffa dig på bloggminglet d.s.

  SvaraRadera