söndag 4 mars 2012

En "god" kopp kaffe!

Oj, vad trött jag är! Jag visste inte att man kunde bli så trött! Igår gick jag inte många meter från soffan, men idag tänkte jag mig ut på en liten kort promenad i alla fall! Läkaren föreslog ett varv runt huset till att börja med. BAH! Jag tänkte mig nog liiiite längre än så! Men lustigt nog är jag just nu mest ledsen över att kaffe smakar skit! Vet inte om det är antibiotikan som gör att vissa saker smakar konstigt, men jag längtar sååå efter en god kopp kaffe! Nåja, det kanske finns något annat gott i skafferiet som jag kan trösta mig med ;-).3 kommentarer:

 1. Hemska tanke att kaffe inte skulle smaka bra!!!!!

  SvaraRadera
 2. Men oj, du va inte i min bloglovin' lista...la genast dit dig :)
  Hoppas du mår lite bättre?
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det är nog antibiotikan. Man kan ju få svamp på tungan av det har jag för mig så jag kan tänka mig att den kan påverka smaklökarna också.

  SvaraRadera