söndag 4 mars 2012

Vårkänslor!

Åh, vad härligt med frisk luft! Det blev en liten promenix i solen. I luften känns det som vår! Nu är jag härligt trött och kan med gott samvete krypa upp i soffan och vila ett tag :-). I morgon är det återigen måndag och en ny vecka kan börja. Undrar vad den för med sig? Jag är dock lite trött på oväntade överraskningar nu..... Det ska vara något riktigt roligt i så fall! Jag har i alla fall nu bokat tågbiljetter till Bloggminglet 2012 den 28-29 april! Det är något att se fram emot! Och så våren såklart! Som ni märker så är det inte bara jag i familjen som har vårkänslor :-)!


7 kommentarer:

 1. Tuff bild!!
  Åhh dit ska oxå jag!!
  Ska bli kul.
  Har aldrig varit på ngt sådant innan, har du det?
  Skönt med vår!!

  SvaraRadera
 2. Ja, det är ju helt fantastiskt med detta underbara väder. Skönt att du är piggare!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Sv: ja precis, man behöver all sorts piff som möjligtvis går att fixa när man e småbarnsförälder =)

  Ja de ska bli kul. Precis som du säger få ett ansikte till bloggarna man läser. Spännande
  kram

  SvaraRadera
 4. Just det, tågbiljetter måste jag också fixa!! Ska vi mötas upp där. När är du framme och när åker du hem. :)
  Glad att ändå se positivitet i bloggen efter allt du stackare varit med om! :)
  Krams rara du!

  SvaraRadera
 5. Är det långt till Älvsjö? Jag har ingen koll alls.
  Ska vi ta pendeln tillsammans då? :/

  SvaraRadera
 6. Men skulle det vara sent att vara framme kl 12?? :/

  SvaraRadera
 7. Vad skoj! :) Länkar till dig ni med! :)

  Förresten jag såg att det nog blir bäst att jag tar flyget till Arlanda. Har sen ingen aning hur jag tar mig vidare men får kolla upp det. Ska boka och sen kanske man kan fråga om det är någon mer som tar sig från Arlanda. :)
  Krams!

  SvaraRadera