fredag 9 mars 2012

Tävling i samarbete med Willvin!

Tävlingen är avslutad!

Nu kommer en tävling som jag tror ni kommer gilla! En väska Willvin Leatherette Burgundy från fantastiska Willvin! Ta chansen att vinna en likadan väska som jag har! Den är helt otroligt snygg med massor av fack och smarta lösningar! Man behöver inte ha småbarn och använda den som skötväska, även om det är tanken! Den fungerar lika bra som arbetsväska, studentväska, dagisväska, övernattningsväska eller vad du vill!!
Willvin startades av Petra Vargöga och namnet kommer från hennes båda söner William och Vincent. Väskorna genomsyras av hög kvalitét, bra pris, snygg design och praktiska lösningar!

Jag tävlar hos Ett liv vid havet om en väska Willvin Leatherette Burgundy från Willvin! Tävla här du också!För att vara med och tävla ska du:

* Gilla Willvin på Facebook.
* Svara på frågan:
Hur många väskor finns i Willvins webshop? Svaret hittar du här! Berätta också i en kommentar vad du tycker en bra skötväska ska ha för egenskaper?
* Kopiera bild och text ovan och publicera i din blogg eller dela tävlingen på Facebook. Lämna direktlänken till inlägget i en kommentar.


Glöm inte att ange din epostadress om du vill att jag ska kontakta dig vid eventuell vinst!


Du får gärna gilla bloggen på Facebook och följa den på Bloglovin, men det är absolut inget krav för att vara med i tävlingen!! :-)


Alla kommentarer kommer att vara dolda eftersom det är en fråga med som tävlingsvillkor! 

Tävlingen avslutas den 23 mars!
Lycka till!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar