måndag 26 mars 2012

Vinnaren av Willvinväskan är.....

Oj, vilken dag! Min morfar blir hela 90 år och bjöd på smörgåstårta, tårta och annat gott! Men förutom att säga grattis till honom har jag ju en till som ska gratuleras idag, nämligen vinnaren av en skötväska från Willvin! Ett stort tack till alla som varit med och tävlat (det tog ett tag att gå igenom alla bidrag ;-)) och ett extra stort tack till Petra på Willvin för den fantastiska vinsten!

Vinnaren är:Jag har skickat ett mail till dig med vidare information!
4 kommentarer:

 1. Jätte grattis till vinnaren :)
  Å du raring får ha en riktigt mysig kväll !!! Kramar

  SvaraRadera
 2. Grattis till vinnaren! Hoppas hon blir lika nöjd som jag är med min fina "jobbe"väska :))

  SvaraRadera
 3. attans, jag vinner aldrig! :P haha.

  Tack! Ja vi ses snart! Ska bli så skoj!

  Kram!

  SvaraRadera