tisdag 6 mars 2012

Penicillinöverkänslig!

Nu får det baske mig vara slut på allt elände! Jag fick ju med mig en penicillinkur att ta hemma fram till på fredag. Och idag märker jag att jag är helt flammig över bröstet, ner på magen och över armarna! Det kliar något vansinnigt! Läser på bipacksedeln till penicillinet att det kan vara en biverkning och om det blir värre ska man kontakta läkare. Naturligtvis, med min tur, blir det värre!! Jag ringer till 1177 för råd och de säger åt mig att bege mig till närmaste vårdcentral omgående! Sagt och gjort, jag åker till grannön där vårdcentralen ligger. Där konstaterar man att jag är överkänslig mot just detta penicillinet och måste få en annan sort. Dessutom fick jag kortison för utslagen och klådan. Det skulle bli bättre redan ikväll sa läkaren, men jag har fullt sjå att inte klia!


6 kommentarer:

 1. ush stackare.. lider med dig.. klåda är ju så frustrerande att ha..

  hoppas det blir bättre kram..

  SvaraRadera
 2. Åhhh fy fan!! Det där är inte roligt!! Stor kram <3

  SvaraRadera
 3. Men stackare! Vad jobbigt. Det måste vara slut med tråkigheter för dig nu!
  kram

  SvaraRadera
 4. Vet du vännen, jag längtar oxå till bloggminglet för det betyder att vi ÄNTLIGEN får ses igen :)

  Hoppas din dag är bra idag och att du mår bättre!
  Var rädd om dig!!!

  Stor kram

  SvaraRadera
 5. Stackars dig :(
  Skickar en stor kram ♥

  SvaraRadera
 6. men oooj... stackare =(

  har det blivit bättre med utslagen och kliandet idag??

  jaa..ska bli så skönt o komma iväg o få lite härlig sool sen =)

  kramis

  SvaraRadera