måndag 5 mars 2012

Vackert fönstersmycke!

Skönt, idag känner jag mig mycket starkare! Det går åt rätt håll! Innan jag blev sjuk fick jag två exemplar av det här fantastiska fönstersmycket att hänga i mina barns rum från Trådspira Idé & Design! Hänget är vitt, men i motljus ser det svart ut :-)! Eftersom det inte har kommit upp några gardiner i Fannys rum än, har jag bara hängt upp smycket hos Nova. Det blev otroligt vackert och när solen lyser igenom prismorna reflekteras ljuset på väggen! Och med den genomskinliga tråden ser det ut som smycket hänger i luften! Trådspira Idé & Design kommer att vara en ny sponsor i de resterande tävlingarna med start på torsdag! Kika gärna in på deras hemsida, de har verkligen massor av fint till hemmet och trädgården!3 kommentarer:

  1. Jätte fina, men va nu rädd om dig!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att du känner dig starkare ;)
    Vilka vackra fönstersmycken. Ska genast kika in till dom. Kram

    SvaraRadera