onsdag 14 mars 2012

Förmiddagsfika!

Härliga vårsol! Det är bara att njuta! Min mormor och morfar, 85 respektive 90 år gamla, kommer inte ut så mycket nu för tiden, så idag åkte jag och hämtade dem för en liten fika. De bor också på Donsö, så det var inga större problem. De tyckte det var roligt att se hur vår övervåning blivit och medan vi fikade tittade vi på filmer på barnen, Fannys Lucia och Cabarét på dagis, sådant som de aldrig kan gå med och titta på. Hoppas att mina barn, och förhoppningsvis barnbarn, också kommer finnas i ens närhet när man blir gammal.... Ikväll blir det föräldramöte för Fanny. Ska bli spännande att höra vad som sker i höst, detta blir ju det sista föräldramötet man går på till dagis för Fanny!


2 kommentarer:

  1. Så mysigt att få umgås med sin mormor och morfar <3
    Jag önskar att jag hade mina kvar <3

    Stor kram

    SvaraRadera