tisdag 6 mars 2012

Wow, vilken deal!

Besöksrekordet igår landade till slut på 210 besökare! Roligt, hoppas att ni tittar in igen!
Som ni vet tycker jag att det är viktigt med vardagslyx! Man måste få unna sig små saker ibland för att må bra, i alla fall jag ;-). Efter pärsen jag gått igenom tycker jag att jag och mannen förtjänar lite kvalitetstid tillsammans! Vi har inte gjort något utan barnen sedan Nova föddes för ett och ett halvt år sedan! Så idag har jag gjort en jättebra deal! Sedan jag kom hem har jag surfat runt lite och kikat på lite olika ställen man kan åka till och idag hade Groupon.se en superdeal på ett av hotellen vi tittat på! Den 5 maj bär det av till Hotell Hehrne i Vänersborg för ett underbart dygn av rekreation!
I dealen ingick:

* Övernattning i dubbelrum för två.
* Välkomstfika för två.
* Vin & choklad på rummet.
* Trerätters middag för två.
* Frukost för två.
* Värde 2790:-

Allt detta för endast 995:-!!
Dessutom fick man 10% rabatt på alla spabehandlingar!

En helt otroligt bra deal, för bra för att missa! Är ni intresserade av dealen hittar ni den här!
3 kommentarer:

 1. Vad härligt :) Det är du värd!!!

  Den helgen är jag på mammabloggalan och helgen efter åker vi till Tallin :)

  Många stora kramar och visst ska du få läsa om vad kvällen bjuder på :)

  Jag hoppas förövrigt att du blir bara piggare och piggare!! Längtar tills vi ses!!

  Sköt om dig och var RÄDD OM DIG!!!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vilket otroligt bra pris. Det är när sådant här dyker upp som jag verkligen saknar att vi varken har bil eller körkort... Det är så mycket enklare att hoppa på liknande erbjudande då. Kram

  SvaraRadera