lördag 1 juni 2013

Mitt hem och min trädgård!

Första helgen hemma på jag vet inte när! Och med det kommer alla måsten.... Huset och trädgården sköter inte sig själv direkt och man måste såklart passa på när man är ledig och vädret är fint! Egentligen ville jag bara åkt ut med båten, lagt mig på en klippa och solat hela dagen..... Men men! Får se hur mycket som hinns med idag! Kanske man skulle börja med balkongmöblerna.... ;-)
Ikväll ska Fanny på sitt livs första disco! Kommer själv ihåg den känslan av förväntan.... Men först lite fotbollsträning! 
5 kommentarer:

 1. Så spännande med första discot, hoppas hon får riktigt kul och är nöjd när hon kommer hem sen :)

  SvaraRadera
 2. Vilka fina bilder.
  Hoppas hon haft det bra på discot.

  SvaraRadera
 3. Så UNDERBART VACKERT du bor!!! Å all blomning du omger dig med måste ju vara terapi för kropp & själ. Jag drömmer om syrener & blommande frukt träd.

  Ser så fram emot att träffa dig & alla tjejer med barn i Danmark, nu räknar vi ner till avresa alltså!

  Glada Hälsningar
  //Sessan

  SvaraRadera
 4. ååh vilket fint hus ni har! =)

  SvaraRadera