fredag 7 juni 2013

Vinn ett fint paket från Disney!

Tävlingen är avslutad!

Visst älskar vi Disney med alla deras underbara karaktärer och fantastiska filmer?! För några veckor sedan kröntes Merida, från filmen Modig, till officiell Disneyprinsessa på Disney World i Florida med mycket pompa och ståt! 


MERIDA
Merida, som vi känner som den viljestarka prinsessan från filmen Modig, kröntes den 11 maj 2013 framför Askungens slott på Disney World i Orlando, Florida till Disneys 11:e prinsessa. Hon karaktäriseras av sitt mod, sin inre styrka och sitt stora självförtroende, vilket gjort henne beundrad och älskad av barn och föräldrar över hela världen. Filmen Modig från Disney/Pixar hade svensk biopremiär den 31 augusti 2012 och vann sedan både en Oscar® och en Golden Globe i kategorin "Bästa animerade film".

Detta vill Disney och jag fira tillsammans med er genom att starta en finfin tävling! En lycklig vinnare får ett Meridapaket som innehåller en docka, en klänning och Modig på DVD! Otroligt, eller hur?! Klänningen är i storlek 5-6 år, 116.


För att vara med och tävla ska man:

* Gilla Disney Prinsessor på Facebook!
* Dela tävlingen på din Facebooksida, offentligt! Använd Facebookikonen under inlägget.
* Motivera varför just du ska vinna!

Glöm inte att ange ditt namn och epostadress!

Tävlingen avslutas den 16 juni!
Lycka till!


33 kommentarer:

 1. jag är jätte gärna med. om jag vann skulle jag ge den till min söta brorsdotter som är 3 år och älskar prinsessor..

  jag har gillat och delat på facebook (veronica hedlund)

  kram och trevlig helg.

  veronica
  veronicahedlund@hotmail.se

  SvaraRadera
 2. Prinsessan Merida är min absoluta favorit i Disneys filmer. Hon är fantastisk och jag vill gärna visa hennes styrka för barnen. Hade varit så roligt att vinna!

  Gillar och delar på FB.

  MVH

  Victoria Svensson Utas
  victoria@svenssonutas.se

  SvaraRadera
 3. Har en dotter som precis förstår innebörden av ordet modig. Vi har läst boken om Merida och haft långa samtal om vad modig är. Rätt underbart att höra en 4-årings tankar och ord. Hade vart fantastiskt att få ge henne en spännande överraskning så hon kan "bli" Merida och kanske ännu modigare än vad hon redan är ;-)

  Mvh Gabriella
  gabriella.e.c@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Åh Milla är lite liten än och vi har inga släktingar i den åldern, lycka till alla som tävlar!
  Jättefin tävling hur som helst!

  SvaraRadera
 5. har en liten tjej som hadde hoppat av gladje. Hon blir 3 år den 17. juni och elskar alt av prinsesser og bling bling :)

  Mvh Elise
  tigerjente87(a)hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Jag är gärna med och tävlar. :)
  Min kompis dotter har precis fyllt år, detta skulle bli en perfekt försenad födelsedagspresent! <3

  Gillar och delar på facebook: Emely Tuväng

  emely_tuvang@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Jag är med och tävlar! Min gudson älskar Disneys prinsessor, och har älskar Trassel förut. Men nu skulle jag vilja visa honom den här underbart vackra rödhåriga skapelse! Han skulle älska klänningen och dockan - och jag skulle njuta av att se filmen med honom! =)

  Jag har delat tävlingen offentligt på Facebook: https://www.facebook.com/heidi.larsson.16

  Gillat Facebooksidan (Heidi Larsson)

  heidilarsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Jag är jättegärna med!

  Jag har delat offentligt på FB (Ingrid Polly)

  Jag skulle vilja vinna det här paketet till vår stora dotter som fyller år nu på Midsommardagen. Klänningen kommer nog inte passa på några år, men hon skulle bli jätteglad över filmen och dockan :)

  Kram, Ingrid

  lilla_ingrid1@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. Jag är gärna med!
  Kompisens lilla Karin skulle uppskatta detta pris. Vore jättekul att få ge henne en försenad födelsedagspresent.<3
  FB: C Care Regn
  Länkat.
  http://care69.blogspot.se/2013/06/16-juni-vinn-ett-fint-paket-fran-disney.html

  care69(at)live.se

  SvaraRadera
 10. Jag gillar Disney Prinsessor på FB (Carolina Åhsberg)

  Jag har delat tävlingen på FB (Carolina Åhsberg)

  Jag har ju en liten prinsessa här hemma, som ännu inte fått se Modig - men varje gång hon ser reklam eller bilder på den så skriker hon att "Mamma, den MÅSTE jag få se". Ett fantastiskt paket som detta - med dockor (som hon älskar), filmen och klänningen - så att hon själv kan "vara" den vackra prinsessan - det vore ju en fantastisk dröm. Tänk att få glädja henne med detta - hon skulle bli såå glad!

  Carolina Åhsberg
  carolina.ahsberg@telia.com

  SvaraRadera
 11. Är gärna med och tävlar.
  Gillar på facebook och har delat, liselotte andersson. Skulle passa så perfekt till mitt barnbarn med denna vinst. Han var hemma hos oss en dag och jag tog på mig en klänning, han tittade på mig och sa en prinsessa! Han ville också vara prinsessa och ha klänning. Han blev så ledsen när jag förklarade att vi inte hade någon klänning till honom, men så fick jag tagit fram en av mina blusar som blev som klänning på honom, och han blev så lycklig. Men en riktig prinsessklänning skulle ju vara underbart.
  liselotte.202andersson@telia.com

  SvaraRadera
 12. Vi (jag och feåriga dottern) var på Viaplays sommarfest idag och på vägen dit så pratade vi om den sista filmen vi hade sett tillsammans och kom fram till att det var just Modig. Hon berättade så inlevelsefullt att hon grät till filmen och drog hela handlingen för mig. jag förstod att Modig har lämnat ett spår hos henne därför skulle det vara roligt att vinna det här paketet som en överraskning till henne. (Gilla och delat som Sarianne Segersten)

  SvaraRadera
 13. Sonen har sett filmen Modig en gång och han älskade den, skulle vara så roligt att ge honom en alldeles egen Modig-film och Modig-dock.. Han har fått mina gamla barbiedockor och leker mycket med dem, men de börjar vara lite slitna nu ;P Klänningen skulle vi ge till hans bästa kompis Maja om han själv inte vill ha den :)

  Självklart gillar jag på FB (Sara Kramer) och har delat tävlingen offentligt :)

  Mail: sara_kramer@live.com

  SvaraRadera
 14. Jag är självklart med och tävlar, detta är ju alla flickors dröm paket så även min dotters. Min dotter Alva skulle nämligen bli överlycklig över denna vinst då hon växt ur alla sina gamla prinsessklänningar och dessutom länge tjatat om filmen. En extra bonus skulle då givetvis dockan bli som skulle bäras med överallt om jag känner min dotter rätt.

  Har gillat deras FB sida och även delat tävlingen (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 15. Kan inte missa den här chansen:-)
  Jag har gillat och delat på fb också.
  Vill mer än gärna vinna så jag kan överraska min guddotter med det. Tänk att få se hennes min när hon ser det! Underbart:-) Det skulle göra oss båda lyckliga.
  Ha en fin dag!
  Mvh
  Malin Svensk Björck
  gizmobus@hotmail.com

  SvaraRadera
 16. I do not know the story, but when I saw Meriden, straight Rapunzel's "mom" came to mind and a few days my daughter said she want a doll :)
  And she loves the costumes too :)
  hugs
  Gerda
  nadorgerda@gmail.com

  SvaraRadera
 17. Jag skulle vilja vinna denna åt min dotter som älskar Modig!

  Delat på FB: https://www.facebook.com/mammamuh/posts/10151489693453543

  tavlingar(at)officefixarna.com

  SvaraRadera
 18. Jag skulle så gärna vilja vinna detta till min dotter. Hon är många gånger som Merida, full av självförtroende och mod, men det händer såklart att hon blir rädd, ledsen och osäker som vilken tjej som helst. Då kan det vara skönt med en egen Merida som påminner om att vara modig :)

  Har delat på fb, Camilla Lagerman.
  Gillat också såklart :)

  Håller tummarna!

  SvaraRadera
 19. Åh, dottern skulle älska att vinna detta paket. Inte nog med att hon har sett filmen femtioelva gånger, tänk om hon skulle kunna titta på den i de rätta kläderna och med dockan i handen. Lyckan skulle vara total!

  Mvh Sarah, litte_kanske@hotmail.com

  SvaraRadera
 20. Jag är med!
  TUR att jag såg detta innan det va för sent!
  Jag har gillat och delat på FB Madelene ELisabeth Jacobsen.

  Motivering: Min dotter ÄLSKAR den filmen och har sett den hur många gånger som helst och enligt henne så är hon en prinsessa redan. Nu är det så att min prinsessa faktiskt fyller år den 20e juni och skulle ÄLSKA att få va prinsessa på riktigt på hennes kalas den 29e:)

  Håller tummarna för att du vill göra min tjej lite extra lycklig <3
  madeli@hotmail.se

  SvaraRadera
 21. Gillat och delat som Kristina Karlsson Fd Magnusson.

  I sagornas värld dit vi ofta flyr,
  sker magiska under och äventyr.
  Filmen ser vi med sonen förstås,
  klänningen får Kvinnojouren Iris som finns i staden hos oss.
  Dockan däremot vill systerdottern Ella ha,
  "delad glädje är dubbel glädje" - HURRA!

  kicki_m1@hotmail.com

  SvaraRadera
 22. Jag gillar på Fb under mitt namn Ewa Svedmarker, har även delat offentligt på min egen fb sida..

  Och tävlar gör jag för att jag har den modigaste 5 åring som finns! Hon vill vara prins och vågar stå för det :) Oavsett att de andra barnen (och även vuxna.. suck) på hennes förskola säger att hon INTE kan vara prins för hon är flicka.. så står Alice/ Frallan på sig och säger: Jag kan visst vara prins för jag vill vara det!

  Stolt mamma!!

  Jag hoppas hon vinner för vi har faktiskt aldrig sett filmen :) Och jag vet att klänningen skulle komma väl till pass :) För fast hon är prins med riddarsvärd så kan hon även ha klänning :)

  Kram

  SvaraRadera
 23. Jag har gillat och delat (Jessica Olofsson)
  Jag tävlar tillsammans med min son som fyller fyra i Juli och det här vore super att få ge honom. Han tycker verkligen om alla Disney prinsessor och jag unnar honom en riktig prinsess dag.

  jessolofsson@yahoo.se

  SvaraRadera
 24. Hej!
  Jag gillar på face-johanna andersson

  Delar i samma namn.

  Jag har sedan Olivia föddes varit anti prinsessor och dylikt. Vi har betackat oss för allt vad som har med prinsessor att göra.
  Hon ska få välja själv.
  Och nu.. när hon fyllt 2,5 år gillar hon prinsessor utan påverkan. Så nu är det fritt fram, därför skulle jag vilja överraska lilla gumman med detta paket!

  SvaraRadera
 25. Gillat och delat
  Skulle jag vinna så skulle jag ha en överlycklig liten prinsessa här hemma, vi har ännu inte sett filmen men lilltjejen pratar mkt om Meridas lockiga hår! Vilken överaskning det skulle bli <3

  lindamariastenmark@hotmail.com

  SvaraRadera
 26. Hej!

  Jag gillar på FB (Annika Nilsson)
  Jag har även delat på FB: https://www.facebook.com/annika.nilsson.357/posts/353671614736338

  Jag vet precis vem jag ska ge detta fina prinsesskit till! Min kompis lilla tjej, som jag inte har sett sedan hon var nyfödd! Jag ska i sommar åka på "roadtrip" genom Sverige, från norr till söder, och hälsa på gamla vänner som jag inte sett på flera år - vänner som nu gift sig och fått barn! Det ska bli så kul! Självklart vill jag också ha med lite gåvor till alla som jag hälsar på - och många barn är det! Den här lilla tjejen som jag tänker på har min vän berättat är helt tokig i allt som har med Merida att göra! Så jag hoppas att hon och jag får en bra start på mitt besök ;)

  Annika Nilsson
  aneritrea@hotmail.com

  SvaraRadera
 27. Jag gillar som Lottiz Törnqvist på facebook.

  Har delat tävlingen via fbikonen.
  https://www.facebook.com/lottiz.tornqvist

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna detta till barnens kusin som fyller 5 år i juli. Hon är en riktigt liten prinsesstjej och det skulle vara så roligt att få överaska henne med ett sånt här paket som jag vet att hon inte skulle få annars.

  SvaraRadera
 28. Även om jag har en son hemma så kan det tyckas verka konstigt att han gillar att leka med dockor, så jag vill definitivt vinna detta åt han. Han älskar filmen Modig och Merida såklart, han pratar om tjejen med rött hår när han letade efter en pilbåge på leksaksaffären, så jag vill så gärna överraska han med detta paket.

  -Klänningen kommer vi att ge till hans bästa kompis Amilia som älskar att klä upp sig till en prinsessa.

  Två flugor i en smäll är väl underbart <3

  Gillar sidan på facebook
  Delar tävlingen på fb /Angelica Broman

  SvaraRadera
 29. Gillat och deltat på Face (Hilde Moholt), och vil gjärna vinna denna til min lilla flicka!

  Kram från Hilde

  SvaraRadera
 30. Gillar på fb och har delat med namnet Agnieszka Gackowska.

  Skulle så gärna vilja vinna detta åt min Nova, som på sista tiden blivit lite feg:-( förut vågade och ville hon allt men nu är det helt tvärtom vilket är himla tråkigt!

  Kanske att denna prinsessa kan lära henne att vara just Modig igen! Hoppas på massa tur!

  SvaraRadera
 31. Åh, jag skulle verkligen vilja vinna det paketet till barnen här hemma! Och speciellt till den blivande sexåringen. Hon är inne i period när det händer massor i hennes liv vilket har gjort henne väldigt orolig och skrajsen. Att få pusha henne med lite modig-energi vore super!!!

  Har delat och gillat på fb, Linda Wahlström.

  SvaraRadera
 32. Jag skulle vinna dels för att jag själv är helt tokig i Disney filmer :) men vill även vinna denna tävling åt min. Dotter Destiny som inte är så jätte tjejig av Sif men älskar filmen modig och kan kolla på den flera ggr om dagen :)

  Kram lollo och Destiny

  SvaraRadera
 33. Glömde

  Lollo_lollan88@hotmail.com

  Lollo Bergström

  SvaraRadera