söndag 30 juni 2013

Nova på utflykt!

Nova hade haft en underbar dag på dagis i fredag, med en lång båttur och massor av lek! Dessvärre kokade hon när jag kom och hämtade henne och väl hemma kunde jag konstatera att hon hade över 39 graders feber! Sååå typiskt! Även igår hade hon feber, men idag mår hon mycket bättre och är feberfri som tur är! Verkar i alla fall varit kortvarigt den här gången, men helgen har ju varit sådär. Själv fick jag lägga mig tidigt igår kväll med jobbig huvudvärk...
Nya tag imorgon då barnens och mannens sista vecka börjar. 

Nova på utflykt! :-)
3 kommentarer:

 1. Vi får hoppas ni håller er friska nu när det vankas semestertider. ta hand om varann!

  SvaraRadera
 2. Huvva då.. Hoppas att ni alla håller er friska nu i sommar så ni får njuta ordentligt :)

  SvaraRadera
 3. Hoppas febern hållit sig borta. Här har tyvärr L hög feber och ont i magen..

  Skulle gärna vilja se Tyskungen, eftersom jag tycker att boken är toppenbra. Men det blir nog inte på bio här, utan jag väntar nog tills den kommer på dvd.
  Kram

  SvaraRadera