fredag 31 maj 2013

Det "nya" Liseberg!

Igår tog vi en "day off" och åkte till Liseberg med barnen! Det var första gången för Nova och hon blev inte besviken! Nytt för i år är Kaninlandet, med massor av aktiviteter och attraktioner för de små. Tidigare tycker jag inte att det funnits så mycket för just barn i Novas ålder, men det hade man ändrat på nu! De "gamla" farfarsbilarna var borttagna och när man åkt de nya fick man ett "körkort"! Ett roligt minne! Även när man åkte båtarna, Skepp o´skoj, fick man ett förarbevis med sig hem.
En ny liten berg- och dalbana, Stampbanan, blev otroligt populär bland bägge barnen och Nova skrattade och skrek! Annars är Fannys favoriter Slänggungan och JukeBox.
Vi har även tidigare passat på att åka till Liseberg en vardag, innan skolorna slutar, och det kan verkligen rekommenderas för de som bor i närheten och har möjlighet! Inte mycket folk och inga köer! Dessutom var ju vädergudarna på vår sida, strålande sol och ca 25 grader!
Naturligtvis fick jag inte kameran med mig, blev lite strul med att hinna till båten, så de kort jag tog blev med Iphonen.


2 kommentarer:

  1. Guu va kul ni haft!
    Åå vill oxå till Liseberg! Vi har pratat om att åka ner med honom! han hade kul sist vi var där! Och det där med körkort lät ju skitkul o skulle passa han perfekt;)

    ha det gott! Kraam

    SvaraRadera
  2. Det låtet bra för min minsta. Vi har låtit bli Liseberg mycket av den anledningen innan. Nu verkar stora tjejen gilla katuseller så vem vet en vacker sommardag ;)

    SvaraRadera