måndag 10 juni 2013

Bloggbussen 2013 del 2 - Lalandia!

I Lalandia fick vi varsitt band att sätta runt handleden som fungerade som nyckel och klädde om till badkläder. Fanny och Sofia hade redan på båten bestämt att de skulle hålla ihop inne på badlandet, Aquadome. Och vi hade verkligen sååå kul! Jag och Fanny åkte vattenrutschkana tillsammans och vi skrattade och skrek! Med jämna mellanrum tömdes en stor tunna full med vatten ner över oss och man visste aldrig när det skulle hända! :-)
Det fanns verkligen något för både stor och liten där inne! Massor av olika rutschkanor, område för små barn och en avdelning med vågmaskin. Tyvärr var vi lite försenade ner från Fredrikshamn, så vi badade bara ca 1½ timme och det hade varit roligt om det hade varat lite längre.
I Lalandia fanns också otroligt mycket annat att göra! Ett stort lekland, Monkey Tonkey Land, som vi då tyvärr inte hann besöka, bowling, möjlighet att åka skidor ( ! ) och en stor plaza med restauranger och affärer! Allt under samma tak! Plazan´s tak var utformat som en himmel, så det såg verkligen ut som om man var utomhus!Efter badet var alla trötta och hungriga. Vi åt på restaurang Bambino i Lalandia, en buffé som hade allt man kunde önska sig, speciellt om man är barn! Och en underbar chokladfontän, där man kunde doppa frukter!


Mätta och trötta promenerade alla sedan en kort bit till Hotell Legoland, där vi bor under vår resa. Jag och Fanny delar rum med Mira och hennes son Alexander. Rummet var enormt och vi har utsikt direkt över Legolandsparken! Barnen varvade ner och vi bloggade! :-)

 
Idag väntar Legoland hela dagen och säkert massor av överraskningar!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar