fredag 28 juni 2013

Se det som ett privilegium!

Har ju som sagt två veckor kvar till semester, resten av familjen har en.
Idag var det bara Nova och ett barn till på dagis! Samvetet kommer som vanligt smygande.... Men Nova har världens bästa fröknar! "Se det som ett privilegium! Idag gör vi en båtutflykt!" Det var med lättat hjärta jag åkte till jobbet och funderade på vad hon egentligen sagt. Ja, varför inte?! Se det som ett privilegium istället, att ditt barn får massor av uppmärksamhet och får hitta på saker som de annars kanske inte skulle gjort!
Tack fina Solöga, ni gjorde min dag!

Bästa kompisarna i morse! :-)
8 kommentarer:

 1. Men vad härligt för dem att få gå den här veckan! Som du skriver de får känna sig speciella, sedda OCH göra roliga saker!

  SvaraRadera
 2. Kul att de passar på och gör en massa roligt när de får tillfälle!
  Hör av dig om det blir så att du kommer ner till Halmstad :)

  kram kram

  SvaraRadera
 3. Fin bild!
  Jag skall jobba fyra veckor til!!
  När är festivalen ute hos er? Är det varje år?

  SvaraRadera
 4. Det är ju så fint när dom säger så där! Det är så enkelt att säga något bra som kan göra så mycket! :D Det gillar vi!

  sv:Tack fina du! Ja jag hoppas det. Men idag har det bara regnat och regnat. Hatar att känna mig depp. Min far kommer med sin fru ikväll så det är skönt med sällskap! :D
  Saknar dig med!! Nu är det sommar och jag kommer gärna fast nu har jag en till så kanske blir trångt hos dig och gnälligt för den delen ha ha. Kanske skulle man stanna 2 nätter för att inte stressa. Eller så åker vi och bor någonstans med barnen och bor någon annanstans?? Ja något vill jag ju hitta på!!
  Kramisar!! <3

  SvaraRadera
 5. Fint att de säger så. Jag har fått höra "dina barn kommer vara de enda från avdelningen" och då har jag tänkt säga.. vad skönt att de får er för sig självs, men varit tyst istället.

  SvaraRadera
 6. Härligt med bra dagisfröknar. Själv fällde jag en tår när jag hämtade hem dottern i fredags från dagis. Båda våra barn har gått där men i höst börjar E tvåan och N börjar förskoleklass, så inget dagis mer. Kommer att sakna fröknarna mer än dottern. ;0)

  Kram Linda

  SvaraRadera