lördag 15 juni 2013

Att leta badbollar.....

Jaha, tillbaka till vardagen. Men resan till Danmark med Bloggbussen kommer både jag och Fanny att leva på läääänge! Vilket fantastiskt sätt att påbörja sommaren!
Annars känner jag mig lite sliten idag. Trött. Men samtidigt lite rastlös!
Är med i en tävling hos Barnsemester.se där man kan vinna entrébiljetter till olika ställen i sommar. Förutom att skriva en motivering, ska man även leta badbollar som ska finnas på olika sidor på hemsidan. Och jag blir tokig för jag hittar inga!! Det ska finnas 20 st och jag har bara hittat 1!! Så är det någon som är med i tävlingen och kan tipsa mig på vart badbollarna finns, tar jag tacksamt emot det! Lördagsnöje.....4 kommentarer:

 1. Haha jag har inte ens orkat börja leta. Låter som jag inte ska börja leta ;) Lycka till förresten ;)

  SvaraRadera
 2. Du e inte den enda som känner sig trött tror jag. Själv har ja gått omkring som en zombie sen torsdagmorgon när vi va hemma. D tar på att ha roligt ;-)

  Trevlig fortsättning på sommaren!

  SvaraRadera
 3. Jättekul att träffa er på våran mysiga resa . Men visst är man trött efter och jag själv har inte hunnit landa ännu utan kastades in i andra aktiviteter .
  Hoppas du hittar bollarna och vinner en resa.

  Ha en fin dag
  Kram

  SvaraRadera
 4. Gå in på de olika sidorna dit man kan vinna entre, där finns de flesta. Jag har hittat 15 st men hittar för allt i världen inte de sista fem! :/
  Lycka till:)

  //Madde

  SvaraRadera