tisdag 18 juni 2013

Drömmer mig tillbaka.......

Man kan väl säga att den här midsommarveckan inte riktigt startat som jag tänkt mig... Igår gick jag ner en liten stund till jobbet och gjorde bara det nödvändigaste, håller på att hosta lungorna ur mig! Feber, ont i halsen, förkyld och så alltså hostan from hell! Blir till att vila så mycket jag kan, H jobbar naturligtvis sent och båda barnen är i någon trotsålder.....
Dagar då man ligger sjuk hemma vill man inte ha solsken utan gärna storm och regn. Så är inte fallet på Donsö idag. Solen strålar och det väntas bli ca 20 grader. Härligt för alla andra! Själv tar jag och kryper ner under täcket igen. Lägger mig och tänker tillbaka på den underbara resan till Danmark med Fanny och Bloggbussen..... :-)Bilderna är tagna av Lottiz Törnqvist, den översta bilden är beskuren av mig.

1 kommentar:

  1. Fy, hoppas du kryar på dig snart! Längtar också tillbaka, tänk att dte gått en vecka redan.
    Själv var jag usel när jag kom hem och kvar är en jättejobbig hosta, känns som det blir segt.
    Kram!

    SvaraRadera