lördag 30 juni 2012

Min dag på stan!

Vaknade klockan 09:15 i morse, wow vilken lyx! Fast det var konstigt att komma ner i köket och allt var tyst och tomt. Efter att ha druckit en kopp kaffe, i lugn och ro, tog jag båten till stan. Jag gick omkring planlöst i Nordstan och kollade på kläder. Fyndade faktiskt några t-shirtar till H på rea (Esprit), annars har jag en förmåga att bara hitta kläder jag vill ha till ordinarie pris. Köpte självklart lite till barnen också, kan ju inte åka till stan utan att de får något.... Fanny kommer bli sååå glad över kjolen (Lindex)! Men faktiskt hittade jag en klänning till mig själv också (H&M)! Är riktigt nöjd med min dag! Nu ska jag köpa pizza, krypa upp i soffan och kolla på film! Saknar familjen, men i morgon kommer de hem!

5 kommentarer:

 1. Vad härligt med sovmorgon och ännu mer med nya inköp! :D Fint!
  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Visst är det underbart med att gå på stan själv osh strosa, inga som drar i en ingen som gnäller (dottern, vill att man ska kolla ALLT!) och ingen undrar när vi ska åka hem (sambon) *fniss* Chris hatar affärer :P
  Du hittade massor med snyggt ser jag :)
  Kram Maya

  SvaraRadera
 3. Ja vi skulle åkt över dagen bara så det går fler tåg :-) Kram!!

  SvaraRadera