torsdag 28 juni 2012

Sista dagen, nu väntar sommarlov!

Idag har vi haft en underbar och solig dag på ön! En helt perfekt avslutning på Fannys dagistid! När jag hämtade henne ville hon följa med en kompis hem och leka. Jag kan inte påstå att jag haft någon baklust i det fina vädret, så det fick bli en köpt tårta som vi kalasade på nu ikväll. Fanny kände väl egentligen inte för att fira direkt, hon kände sig mest lite ledsen och det kan man ju förstå. Hon har varit 5 år på sitt dagis och älskat det hela tiden! Men kalastårtan från Almondy gick såklart ner i alla fall! :-) Nu är det sommarlov!!


1 kommentar:

  1. ååå Walther har en vecka kvar på sitt dagis! Tror han kommer sakna sitt dagis med, speciellt fröken S! Han tycker fortfarande att hon kan sluta på dagis och börja på hans skola! Jag kan säga att jag är lite ledsen jag med över att hon inte kan följa med första två veckorna i skolan (pga inskolning av nya barn) som skolan och vi vill, men någon personal från dagis ska va med Walther första veckorna i skolan!

    Det blir en omställning för våra små godingar!

    SvaraRadera