torsdag 7 juni 2012

Chilla med Chillawear!

Åh, vad skönt att krypa upp i soffan på kvällen! Ikväll får det nog bli en film. Imorgon gör jag min sista dag på jobbet innan jag går på sommarledighet! Kommer att jobba lite hemifrån under sommaren dock. Bra med webbaserade program så man slipper åka in till jobbet. Kommer börja igen 16 augusti, så nu väntar 9 härliga veckor med barnen!
Har på mig min nya jumpsuit från Chillawear! Måste säga att jag älskar den! Den är inte så varm som vissa andra jumpsuits, du kan faktiskt röra dig i den utan att bli svettig! ;-) Riktigt snygg är den också!


9 kommentarer:

 1. Snögger du är Sandra! Du gör helt rätt i att se en film o bara mysa!!
  Kraaam

  SvaraRadera
 2. Vad härligt med så lång ledighet!

  SvaraRadera
 3. sv: ja jag har skrivit den nu och varit ärlig med exakt hur det gått till :)

  SvaraRadera
 4. Hej vännen! Vad fin den är=) Jag är helt kär i min..det är tur att den fortfarande går över magen..
  Ska göra din utmaning strax har inte orkat tidigare..
  Skönt med långledigt=)

  SvaraRadera
 5. Mysigt :-)
  Dottern har en zipperall som jag vann men den verkar väldigt varm

  SvaraRadera
 6. snygging !! Jumpsuits är det skönaste man kan dra på sig - jag bor i mina på kvällarna :)
  KRAM

  SvaraRadera