fredag 1 juni 2012

Jag ska åka på Mammabloggkryssningen!

Tjohoo, nu har jag betalat till Mammabloggkryssningen! Vad underbart det ska bli! Förra året hade jag precis börjat blogga och kände absolut ingen, men under året som gått har jag fått så otroligt många nya fina vänner! Den här gången ska jag bila upp, tillsammans med fina Madelein som jag även ska dela hytt med. Men det finns fler platser i bilen, så är du sugen på att följa med, hör av dig! Det ska bli fantastiskt roligt att träffa alla bloggande mammor igen! Kryssningen kostar 1100:- och då ingår följande:

* Del i en Paradise Quality-hytt
* Välkomstmingel med ett glas bubbel eller alkoholfritt
* Middagsbuffé
* Kvällsbuffè
* Lunchbuffé
... och självklart en Goodiebag!

Men redan i morgon får jag möjligheten att träffa en del av dem då underbara Desirée anordnar Mammablogg Date! Det blir i Göteborg, så jag behöver inte åka så långt! Underbart att ha så mycket att se fram emot! Det kan jag behöva.... ;-)


7 kommentarer:

 1. Men va kul! Jag vill också!! :/ Hoppas ni får det superskoj!

  Sv; Jaha, trodde de va samma, för som sagt..de där bilarna ser likadana ut ju :S wigglekartsen...

  Kram

  SvaraRadera
 2. Åå det låter väldigt kul!!

  SvaraRadera
 3. Låter jätte kul men ganska dyrt ...eller?
  Hoppas du får en underbar kryssning i alla fall :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh hoppas ni får skoj ikväll :)

  Nä jag har inte bokat än faktiskt, jag har ju till den 12 på mig att tänka på saken.

  SvaraRadera
 5. Riktigt sugen på att åka jag också, men vågar inte boka då jag inte alls vet hur ekonomin blir i sommar nu efter studenten etc. då jag för tillfället är utan jobb.

  Kram Sanna

  SvaraRadera
 6. Vad roligt, då får vi ses igen :) ser redan fram emot detta event. Kram fina vännen

  SvaraRadera