fredag 22 juni 2012

Midsommar i skärgården!

Vid ca 10:30 började det mulna, sen gick det bara åt ett håll - regn. Men jag ska inte klaga, det kunde varit värre! Det var ett stilla sommarregn, ingen blåst att tala om och ca 19 grader! Så på med regnkläderna och bort mot midsommarfirandet! Vi var lite sena, så dansen hade redan börjat, men vi gled smidigt in i ringen. Novas första midsommardans och hon älskade det! Hon dansade, klappade händerna och skrattade! Efter dansen fanns det fiskdamm för barnen och några tombolastånd. Vi stod i kö till fiskdammen i nästan en halvtimme, sedan gick vi hem till min mamma och pappa som bjöd på grill och jordgubbar. Nu sover barnen, riktigt trötta efter den tuffa sjukveckan. Själv kommer jag nu att krypa upp i soffan med mannen, se en film och lyssna på regnet som smattrar mot rutan. Glad midsommar till er alla!!5 kommentarer:

 1. Regn har vi hitills klarat oss ifrån! Har inte firat så mkt idag! Ska åka iväg på firande imorgon! Med friluftsgudstjänst i det gröna, häst och vagn, tipspromenad, dans kring midsommarstången och chokladhjul!

  Ha det så bra ni kan!

  SvaraRadera
 2. Vad tråkigt att det regnade hos er. Här började det dugga först efter att vi kommit hem, så vi fick en midsommar med bra väder =)

  SvaraRadera
 3. Så härligt det ser ut :-)
  Kram på er!!

  SvaraRadera
 4. Kul att ni kunde dansa ändå trots regn. Det regnade jätte mkt här i Varberg igår

  SvaraRadera
 5. Underbar midsommar :) Jag måste erkänna att jag är lite lätt avundsjuk på ert boende den här årstiden :) Så mysigt ni verkar ha det :)
  Ja jag vill verkligen ta en tur förbi er i sommar :) Njuta av lite äkta skärgård :) Stor kram till dig underbara Sandra <3

  SvaraRadera