måndag 18 juni 2012

Fruktansvärd helg!

Har haft en fruktansvärd helg! Jag har nog inte varit så dålig sedan Fanny var bebis! Hela veckan har varit tuff, med Nova som inte velat äta eller bajsa, och nu i helgen blev hon dessutom sjuk, med förkylning och feber. Det gjorde ju inte saken bättre kan man säga.... Nu sov hon ju inte heller! Trots att H var hemma och tog hand om det mesta, slog ångesten och paniken till som aldrig förr. På lördagskvällen var jag så dålig att jag inte kunde sitta still. Jag trodde verkligen hjärtat skulle hoppa ur bröstet på mig eller att jag skulle dö av andnöd. Var tvungen att gå ut och gå. Jag gick runt Donsö och sedan runt en naturstig vi har på ön, det tog ca 1½ timme i rask takt. Jag bara gick och gick... När jag kom hem hade båda barnen somnat och jag kände att jag var tvungen att själv gå och lägga mig om jag skulle orka med natten. Klockan var då ca 20:30. Jag somnade ganska fort, men sov oroligt och hjärtat slog hela tiden. Vid 00:00-tiden stod jag inte ut! Nova var ledsen för att hon inte kunde sova och tårarna bara forsade på mig! Ut, ut, jag måste UT!! Drog på mig kläderna och började återigen att vandra runt på Donsö, mitt i natten. Tårarna sprutade hejdlöst och pulsen slog för livet! När jag kom hem var jag fullständigt utmattad och gick och lade mig på soffan, för att slippa Novas skrik. Sov inget vidare kan jag säga.... På morgon mådde jag lite bättre, men var fortfarande otroligt trött och ångesten ville inte riktigt ge med sig. Dessutom hade Fanny blod i sina trosor, vart det nu kom ifrån? Alltså inleddes denna måndag med en tripp till Vårdcentralen med henne och ett urinprov. Det visade på lite blod och bakterier och man skulle skicka det på odling. Nova har börjat vänja sig lite vid snuvan, men är gnällig och äter ännu sämre. Vill bara dra täcket över huvudet och sova.....

8 kommentarer:

 1. usch vad jag tycker synd om er. jag hoppas det blir bättre väldigt snart. skickar en massa styrkekramar till dig! *kramar*

  SvaraRadera
 2. Låter fruktansvärt jobbigt! Hoppas det inte är något allvarligt med Fanny! Kram

  SvaraRadera
 3. Usch vännen! Hoppas både du och barnen känner er bättre snart!!! Skickar över massor av styrkekramar här från skärgården på andra sidan! // marylin

  SvaraRadera
 4. Suck va jobbigt! Jobbigt att allt kommer samtidigt! Hoppas det blir bättre för er alla!

  Vet hur du har det! Har haft det tufft jag med i helgen, men inte fullt så illa som du!

  Styrkekramar i massor!!
  //Michaela

  SvaraRadera
 5. ush låter inte ala kul.. stora styrkekramar <3 <3 <3

  Sv: jo lillskruttan sommnade till slut och sov rekordlångt till 5 och åt och somnade om på en gång :) så lite av en lyxnatt för mig.

  SvaraRadera
 6. Fy vad hemskt vännen. Önskar jag hade funnits där så du kunde fått en tröstande kram ju! Har själv aldrig varit med om set men kan tänka mig att det måste vara förvälla jobbigt och hemskt!

  Hoppas att det blir bättre med töserna nu och att du piggnar till med- o att det blir strålande solskens vö
  Väder snart så ni får njuta av er tid ihop på er mysiga ö!

  Massa kramar- i augusti ses vi om inte innan ju :)

  SvaraRadera
 7. Bra att du promenerar bort ångesten tänk på dig själv och glöm inte att tänka att när det är som värst kan det i varje fall inte bli värre. Då brukar paniken lägga sig lite. Kram på dig vännen är glad att ha träffat dig med!!

  SvaraRadera
 8. Usch, hoppas på att allt ordnar till sig snabbt och att du snart mår bättre igen!

  Stora kramar <3

  SvaraRadera