tisdag 19 juni 2012

Vad ska man göra?

Ja, nu är det då sjukstuga här också! Nova är fortfarande jätteförkyld och har tappat rösten. Fanny mår heller inte bra, hade en febertopp på 39 grader inatt och har fortfarande blod i trosorna ibland. I morse var febern borta, men hon är hängig. Ringde VC idag igen, men de vill inte göra något förrän man fått svar på odlingen..... Tillbringade natten på golvet i Fannys rum. Har också hunnit med ett besök på BVC med Nova nu på morgonen. Vi pratade om hur vi ska fortsätta med hennes Resulax, hon bajsar ju fortfarande inte frivilligt.... Jag tror jag går under.... Finns det oändligt med tårar? För mina verkar då aldrig ta slut.... Vill inte, orkar inte, punkt.
4 kommentarer:

 1. Min fina fina Sandra <3 Jag sänder dig mina kramar och massor av kärlek <3

  Hoppas vi kan ses snart för då ska jag ge dig en kram på "riktigt" <3

  SvaraRadera
 2. Vännen, tänker på dig. Hoppas allt reder upp sig snart. Kram fina

  SvaraRadera
 3. Styrkerkramar i massor till dig fina du<3 Hoppas barnen och du kryar på sig!

  SvaraRadera
 4. nä fy vad jobbigt. massa kramar till dig

  SvaraRadera