fredag 8 juni 2012

Bara jag och barnen....

Sista dagen på jobbet på 9 veckor! Nu har jag avslutat det som ska göras och förberett inför hösten! Ikväll ska H iväg på trevligheter, på tiden, det är sannerligen hans tur! Han blir borta över natten så jag är gräsänka tills imorgon. Hoppas barnen somnar gott och natten blir lugn.... Förra gången han skulle vara borta över natten fick jag ju blodförgiftning. Depressionen gör sig som vanligt påmind när något händer "utanför ramarna", jag blir nervös och får svårare att andas, men jag ska baske mig inte låta det ta över den här gången! Jag kan klara detta! Jag vet att jag kan ta hand om barnen själv, även på natten!
6 kommentarer:

 1. Klart att du kan ta hand om dem själv på natten! Tänk positivt och ring om du behöver prata <3

  SvaraRadera
 2. Kommer att gå finfint!
  Jag vill ha hem min son NU! Men jag får vänta i 1 1/2 timme till innan han hämtas!

  Jag blir gräsänka imorgon:( Peter jobbar 10-15 och sen drar han till en kompis för de ska se på fotboll o festa lite! Han är väl värd detta för de ses alltför sällan! Men Peter är knappt aldrig hemma helgtid, han bara jobbar! Men jag o Walther ska nog ut och åka med min pappa o hans sambo o jag ska fjäska med pappa om vi kan ta husbilen så det blir ännu roligare!!

  SvaraRadera
 3. Klart det kommer gå bra. Du har råkat ut för nog tråkigheter nu så allt kommer flyta på lugnt framöver ska du se :-)
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Åh nio veckor? har du uppehållstjänst? Det går säkert kanonbra!!

  SvaraRadera
 5. Ja jag vet att du fixar det <3
  Sänder dig en stor kram :)

  SvaraRadera
 6. skönt att vara ledig i 9 veckor:)

  SvaraRadera