onsdag 27 juni 2012

Fina sneakers till Nova!

Har varit lite dåligt med bloggandet de senaste dagarna. Svärmor har varit på besök och bloggen har fått vänta. Det har varit skönt med lite vuxet sällskap på dagarna och lite hjälp med barnen.
På eftermiddagen idag fick jag besök av en skolkamrat från högstadiet! Hon har flyttat tillbaka till Styrsö efter några år i Jönköping. Det var otroligt roligt att ses och det blir garanterat fler gånger, nu när vi bor så nära varann! Dessutom kommer hennes barn att gå på samma dagis som Nova! Tack fina Anki för en trevlig eftermiddag!
För en tid sedan tipsade Muppsan om att Spartoo.se hade bra pris på sneakers till barn! Jag hade just rusat runt hela stan efter ett par till Nova utan att hitta några, så jag surfade in direkt! Och jag hittade ett par underbara Hello Kitty för bara 165:-! När de kom var de väldigt små i storleken, så jag fick byta till en storlek större. Men nu har hon i alla fall ett par sneakers, ett par gummistövlar och ett par sandaler! Hurra, sommaren är räddad, oavsett väder! ;-)


3 kommentarer:

 1. Dom skorna skulle min tjej gilla här hemma!

  SvaraRadera
 2. Supersöta skor :)

  I morgon ska vi på Hello Kitty jakt :) De vill ha varsin klänning med kattskrället på :)
  Jag såg ju en klänning när jag var i stan men blev osäker på om de ville ha den... nu ville de ha den så det är bara att leta på närmre håll :)

  Kram

  SvaraRadera