fredag 29 juni 2012

Ensam hemma!

Jodå, men så att..... Här sitter man ensam hemma. Herregud, när gjorde man det senast?! Familjen har åkt till svärmor i Dalsland över helgen och vi fick ingen kattvakt, så jag blev kvar hemma. De kommer hem igen på söndag eftermiddag. Jösses, vad tyst det blev! Förutom regnet som smattrar på rutorna och vinden som viner då.... Tänkte ta mig en lååång dusch, fjärrkontrollen får jag bestämma över själv och imorgon kan jag sova! Hade nog tänkt mig in till stan imorgon, bara gå och strosa för mig själv. Är det någon som vill ta en fika eller nåt, så bara säg till! :-)
Fick ett mycket trevligt besök nu på kvällen av en god vän! Med sig hade hon några flaskor cider! Vad skönt att bara få sitta och prata skit en liten stund! Tack för det!

 

6 kommentarer:

 1. Hade jag haft svängen förbi Göteborg så hade jag gärna tagit en fika med dig:) Men den fikan får vi väl ta nere i Halmstad sen vecka 29;)

  Och ja, det va gott med tacos, Walther åt direkt ur skålarna sen! Han älskar verkligen när han får plocka som han vill, och att det inte är blandat!

  SvaraRadera
 2. Jag träffas gärna imorgon, jag har dock bägge barnen.. Kram

  SvaraRadera
 3. Va härligt, Bara att få ha en stor säng för sig själv,bara det :)

  SvaraRadera
 4. Åå, önskar jag hade varit i Göteborg imorn.. Hade varit såå mys o träffa dig ju!

  Men nedräkningen till kryssningen börjar ju snart :)
  Då ses vi!

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Härligt det låter trots allt :-)
  Har en del att göra imorgon men nästa gång? Kram!!

  SvaraRadera
 6. låter som en bra helg. Ibland behöver man dom där ensamma helgerna så man kan ladda batterierna ordentligt. Kram fina

  SvaraRadera