onsdag 6 juni 2012

Blomsterkrans och nagellack!

Så var denna helgdag slut och jobbet väntar imorgon. Solen tittade fram på eftermiddagen och på kvällen stillnade vinden. Vi satt på balkongen, drack vin, åt chips och bara myste medan barnen lekte i trädgården. Nu har våra gäster åkt hem och barnen sover. Dagen till ära målade jag Fannys naglar blågula och Nova fick ha på sig en blomsterkrans från SkojoStoj.se! Nu är ju inte Nova speciellt förtjust i att ha saker på huvudet, så jag fick skynda mig att fota. Hon tyckte den passade mig mycket bättre! Vad tycker ni? ;-)
6 kommentarer:

 1. Gulligt med naglar i svenska flaggans färger :)
  Tindra hade älskat att få nagellack i olika färger!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker hon är bedårande precis som sin mamma <3

  Kram underbaringar

  SvaraRadera
 3. Jag tycker ni är söta bägge två ;)

  Läste nedan om utvecklingen om swingcar och vad ska man säja? Hå hå ja ja.
  Nu vet vi i alla fall hur DET går till.

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
 4. Du får komma hit och sitta med mig på altanen och prata strunt :)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Så fin krans! Ni blev båda väldiugt fin i den! :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Sötnosar :-) hoppas ni haft en fin helg hittills .-)

  SvaraRadera