tisdag 31 januari 2012

Snacka om fynd!


Ni som har läst min blogg vet att jag är svag för MyKidoo, ekologiska barnkläder. Om man gillar dem på Facebook, vilket jag naturligtvis gör, kan man vara med på exklusiva auktioner som de har! Och härom veckan gjorde jag verkligen ett fynd! Jag budade på ett hemligt paket, värt 1000:-, i storlek 122/128. Om man vann fick man välja om det skulle vara till en pojke eller flicka. Jag vann och när paketet kom i fredags innehöll det allt man ser på bilden! Detta fick jag betala 350:- för! Alltså, en klänning, en tröja, ett par mysbyxor, ett linne, en t-shirt och en mössa!!! Fanny blev helt överlycklig! Jag tackar, bockar och bugar och rekommenderar alla som gillar MyKidoo att bli ett fan på Facebook och ta del av deras auktioner och erbjudanden! Snacka om fynd!2 kommentarer:

  1. Oj vilka mysiga kläder!!! =) Så fina ju. Hoppas du får en bra dag, kram

    SvaraRadera
  2. Va roligt att du vann :D . Stort grattis!

    Tycker mykidoo är jättefint men sonen är för gammal för sånt :/.

    SvaraRadera