tisdag 31 januari 2012

Jag är nominerad!!!!


OMG!! Jag kan inte tro att det är sant!! Jag ska på ett Bloggmingel i Göteborg den 25 februari och nu har jag blivit nominerad till Årets Mammabloggare!! Helt sjukt roligt!! Jag skulle bli otroligt glad om ni ville rösta på mig! Det kan man göra här i Saras fina blogg!
Vi bor fortfarande hos mina föräldrar (!) så jag har väldigt svårt att komma ifrån för att skriva, därav så få inlägg det senaste. Men jag hoppas att ni fortsätter följa mig, det blir mycket framöver! Renoveringen rullar på, nu är målaren på plats och vi ska försöka flytta hem i slutet på veckan. Helgens konferens var fantastisk, det var otroligt roligt att träffa arbetskamraterna och jag är riktigt taggad att börja jobba igen i april.
V. 8 kommer jag att hålla en tävlingsvecka, med fantastiska priser!! Vilka sponsorerna är håller jag lite på, men de är riktigt bra!
Jag har massor att skriva och berätta om, så håll utkik under dagen, fler inlägg kommer!!
Och än en gång, gillar ni min blogg och det jag skriver, snälla gå in och rösta på mig!!! Den 4 februari presenteras vinnaren, så skynda skynda!! 

 Klicka här och rösta!!

1 kommentar:

  1. Det är klart att du är nominerad vännen. Din blogg är alltid kul att läsa :)

    Kram

    SvaraRadera