torsdag 12 januari 2012

Nu har jag äntligen hittat det!!

Jag har väldigt länge funderat på att skaffa mig ett namnsmycke med barnens namn. Det har liksom aldrig blivit av och jag har inte hittat något smycke som jag känt varit rätt. Tills nu... Nu ska jag ta mig tusan ta och beställa ett! Jag har hittat detta fantastiska smycke hos familjesmycken.se. Båda mina flickors namn kan graveras på framsidan! Visst är det fint?


4 kommentarer:

  1. Ja det var riktigt fint :) Jag har ett namnsmycke som jag fick i julklapp för några år sedan av mannen min, fast om jag ska vara ärlig så använder jag det allt för sällan :( Usch och fy skäms på mig... Men jag har lite svårt för smycken, fast jag älskar dom och önskar mig det gärna - men sen när jag har dom så ligger de i lådan... Kram vännen

    SvaraRadera
  2. Det var riktigt vackert! Lite orginellt på något sett. :)
    kramis!

    SvaraRadera