söndag 15 januari 2012

Disney On Ice 2012 i Scandinavium!

Äntligen har jag möjlighet att blogga igen!! Igår var jag, H och Fanny på Disney On Ice i Scandinavium! Det är fjärde året i rad vi gick med Fanny och hon tyckte att i år var det bästa. Tror jag det, alla flickors dröm, bara prinsar och prinsessor! Och visst var det fint! Fanny hade fått en peng av sin morfar att köpa något för och hon fastnade för ett halsband med Ariel. Annars är det hennes födelsedag på tisdag och jag tillbringade hela gårdagskvällen med att slå in paket. Idag fick jag möjlighet att åka in till stan, alldeles själv, och det var behövligt! Gick omkring och strosade och gjorde lite småärenden. Imorgon är en ny dag hemma hos föräldrarna och renoveringen rullar på. Det är lite svårt att bilda sig en uppfattning av de bilder jag publicerat hittills så nu visar jag fler bilder när det är färdigt istället!


2 kommentarer:

  1. Mina tjejer var oxå supernöjda :) De sken som solar :)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Åh vad mysigt med Disney on ice :)

    Ska bli spännande att se hur det blir i huset när det är klart sen!

    SvaraRadera