tisdag 10 januari 2012

Denna tapet blev det!

OMG! Äntligen kan jag sätta mig vid datorn en stund! H jobbar sent och kommer vid 23-tiden och barnen skulle prompt att jag skulle natta båda. Så först fick jag lägga Nova och därefter Fanny. När det var klart var jag tvungen att åka hem en sväng för att kolla till katten, han är inte så glad nu när snickare huserar i huset.... Jag hann knappt komma hem förrän Nova börjar skrika! Varför är det alltid så här när mannen jobbar sent? Murphy´s lag...... Nåja, en tripp till la stada hann vi med också, jag och Fanny. Nu är tapeten i hennes rum vald, det blev inte den hon helst ville ha, jag hade ingen lust att punga ut med nästan 1000 spänn rullen! Istället blev det den här fina från Rusta! Eftersom den var oerhört mycket billigare kan jag tänka mig en ny om ett par år om hon tröttnar. Det är ju bara en fondvägg. Härligt att ni följer mig, trots att det inte blir lika mycket inlägg som vanligt! Men jag har en fantastisk belöning till er längre fram.... ;-)


2 kommentarer:

  1. Det blev den tapeten för mina tjejer med, den är ju jättefin med stora fina fjärilar :)

    SvaraRadera