fredag 6 januari 2012

Det blev en oplanerad resa!

Ja, jag lever!! Gårdagen blev lite annorlunda mot vad jag tänkt mig. Helt spontant kom vi på att Fanny kanske ville åka till farmor i Bäckefors, mitt i Dalsland, ett par dagar. Självklart ville hon det och hon var naturligtvis mer än välkommen! Så detta bestämdes vid 15.30-tiden igår och 16.15 satt jag och Fanny på båten! Vi var uppe vid 19.30 och jag sov också över där tills idag. Hemresan startade jag tidigt och var tillbaka på Donsö idag vid 11.00! Fanny stannar tills på söndag. Imorgon går flytten hem till mina föräldrar, minst en vecka blir vi där. Tur att de också bor här så vi behöver inte flytta så långt ;-). Nu ska jag och Nova ta en promenad i solen!


1 kommentar:

  1. HÄrligt med en farmor att åka till ibland!
    Hoppas det blir ordning på torpet snabbt så ni kommer hem igen :-)

    SvaraRadera