torsdag 19 januari 2012

I love Willvin!

Jag har varit en lycklig ägare till en skötväska från Willvin nu ett tag och jag bara måste göra ett inlägg om denna fantastiska väska! En sådan smart skötväska har jag aldrig tidigare sett! Just min väska heter Willvin Leatherette Burgundy och är förutom otroligt genomtänkt även lätt och väldigt snygg!! Till och med min man tycker om den, den är ju inte så "kvinnlig" ;-). Den finns i flera färger och utföranden. Jag tänker definitivt använda den i jobbet när inte den behövs som skötväska längre! Med alla fack, som är väl tilltagna, kan man få plats med precis allt, även sin laptop! I alla fall jag, som har en mini-pc. ;-) Facket i botten är tänkt att ha blöjor i, så smart att inte behöva lägga dem bland kex och bananer! Man kan även enkelt klicka loss axelremmen och separata spännen finns i väskan för att hänga runt styret på vagnen! Jag vill verkligen rekommendera denna skitsnygga väska till alla, även till dem som inte har barn för man kan sannerligen ha den till allt!6 kommentarer:

 1. du är inte ensam om att älska willvin.. jag har ju dessutom 2 st väskor och 2 regnskydd :)

  älskar dem skulle inte klara mig utan mina väskor hihi..

  SvaraRadera
 2. Jag har också två och den ena (ryggsäcken) använder jag nu till jobbet.
  Det är så enkelt att stoppa boken i underfacket så slipper man ner i stora facket och rota haha

  SvaraRadera
 3. Och jag blir avundsjuk på dig! Vill med ha en. :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag vill ha en men inte som skötväska utan jobbeväska :P Den verkar perfekt att få ner både det ena och andra i :P

  SvaraRadera
 5. Ja visst är dom bra. Jag har min som skolväska och det är helt perfekt. jag får med mig allt (och lite till) och man bär den bra. Kram

  SvaraRadera