måndag 16 januari 2012

Fullständig panik!

I eftermiddags fick jag fullständig panik! Plötsligt funkade det inte att ladda mobilen! Vad gör jag när batteriet är slut! Dessutom surfar jag ju via mobilen nu när jag inte bor hemma.....Som tur är har H samma telefon och hans laddare gick det bra med. Otroligt vad beroende man blivit av dessa tekniska hjälpmedel, mobil, dator etc. Nu när vi dessutom inte bor hemma, hur ska folk få tag i mig, tänkte jag? Just nu sitter Fanny och ser på Den lilla sjöjungfrun och äter popcorn, en helt vanlig sketen måndag. Vardagslyx när den är som bäst! Imorgon fyller hon 6 år!!!


2 kommentarer:

 1. men ååå..stora tjejen! grattis till henne i förskott =)

  Vad lik hon är dig sötnosen =)

  hoppas allt är bra!
  kramis

  SvaraRadera
 2. Grattis till stora tjejen :)

  Ja visst är man beroende. Får också panik bara jag inte hittar laddaren eller vad det nu kan vara på kanske 5 minuter.

  Kram

  SvaraRadera