måndag 23 januari 2012

Jag älskar choklad!!

Jag har en riktigt stor last här i livet och det är choklad! Jag älskar det! Dessutom ska det ju vara bra för humöret har jag hört så det passar ju mig bra, med mitt temperament... ;-) Så när jag fick chansen att pröva choklad från Chokladbudet.se var jag inte sen att tacka ja! På Chokladbudet.se kan man enkelt beställa choklad och göra någon glad! Beställer man innan kl. 15.00 kommer det fram till mottagaren redan nästa dag. Chokladen kommer jättefint inslagen med band och jag fick en trevlig hälsning! Det bästa är att man även kan välja tillägg och t ex skicka med biobiljetter! Mycket roligare än blommogram! Jag fick denna jättegoda choklad från Åreasken, handgjorda praliner från Åre i fyra olika smaker. Min favorit blev apelsintryffeln, namnam! Jag ska definitivt använda mig av Chokladbudet.se fler gånger och har jag tur kanske någon skickar till mig ;-)!

1 kommentar:

  1. Åhhh vilken lyx !! Ett chokladbud skulle jag behöva idag :)
    Kramar

    SvaraRadera