måndag 2 januari 2012

Ingen bra början.....

Nej, hittills har inte 2012 varit mitt år... :-(. Ni har säkert märkt att jag inte varit så synlig i etern de senaste dagarna. Jag tackar ödmjukast för alla fina kommentarer och ber om ursäkt för att jag inte svarat, men mår inte så bra. Är fortfarande jätteförkyld och ångesten idag är enorm! Att börja morgonen kl. 06.30 med att störtgråta är inget bra tecken... Fanny skulle gått till dagis idag som vanligt, men de hade inga andra barn, så hon får vara hemma. Känner mig otroligt ensam idag... Sovit ruskigt dåligt, har varit uppe och vandrat och mår illa. Hoppas bara att det vänder snart.

3 kommentarer:

 1. Stor kram till dig! Hoppas din dag blir bättre!

  SvaraRadera
 2. Älskade fina Sandra <3

  Hade jag haft närmre idag så hade jag struntat i studier och kommit över till dig hela dagen med goda bullar och så hade vi bara pratat strunt och fikat.

  Många varma kramar

  SvaraRadera
 3. Men gumman!!! =(
  Massa bamsekramar till dig! Är det något jag kan göra? Önskar jag bodde närmre nu!!
  KRAM!

  SvaraRadera